Nalazi se u banjalučkom naselju Rosulje, u ulici Kralja Petra II Karađorđevića, na broju 37.

Smješten na jednoj od najatraktivnijih lokacija poznatoj po drvoredima starim vjekovima, motel pruža osjećaj harmonije, prožete notom prošlosti ušuškanoj u legendarnim raskošnim krošnjama. Da je Banjaluka grad zelenila, najbolje svjedoči živopisna zelena aleja ispred objekta, kao i cijelokupno zelenilom ukrašena okolina. Ukoliko želite da se odmorite u mirnom i bezbjednom kraju, zaštićeni od buke, ali u neposrednoj blizini centra grada, svakako smo mi Vaš pravi izbor. Na samo 10 minuta šetnje glavnom banjalučkom ulicom, bogatom mnogim kulturno- istorijskim objektima, stići ćete u centar zbivanja, banjalučki centar grada.

Pa da krenemo u obilazak: Na samo sto metara od nas, prema centru grada, sa lijeve strane, izlazite na paralelnu ulicu sa našom, ulicu Mladena Stojanovica, na koju se poslije nadovezuje Ulica kralja Petra I. Sa vaše lijeve strane, u punom raskošu i sjaju prikazaće vam se park Mladen Stojanović, u kojem pored uživanja u prirodi možete izdvojiti vrijeme za rekreativne i sportske aktivnosti.

Nakon parka, nailazite na Prirodno matematički fakultet, zgradu Vlade Republike Srpske, Fabriku duvana, katedralu svetog Bonaventure, Arhiv Republike Srpske (nekadašnja Carska kuća), te dolazite do Narodnog pozorišta Republike Srpske koje vas uvodi u čuvenu„Gospodsku ulicu“, centar grada. Cijelom putanjom od našeg objekta, sa vaše desne strane, prostiru se reprezentativne vile iz XIX vijeka koje su pod zaštitom grada. U svojim zidinama čuvaju bogatu istoriju, a svakako najatraktivnija od njih, na broju 121 nalazi se vila, u kojoj je poslednje decenije života i stvaranja proveo znameniti banjalučki etnomuzikolog Vlado Milošević. Da smo na idealnom položaju, ukazuje i udaljenost do autobuske i željezničke stanice 1km, aerodrom 23km, dok je centar grada udaljen svega 1,5 km

Jedna od prednosti kompleksa „Elas“ svakako je činjenica da u svojoj ponudi za smještaj posjeduje različite smještajne kapacitete, pogodne za različite profile gostiju. (motel i hostel- etno kuća), te stoga nastojimo ugoditi što većem broju različito zainteresovanih posjetitelja (studenti, poslovni ljudi, penzioneri, ljubitelji životinja – etno kuća). Ukoliko želite da uživate u pogledu na modrozelene drvorede, koji s jeseni dobijaju zlatni ogrtač, te osjetite oazu mira u neposrednoj blizini centra grada, onda je naš motel pravi izbor za Vas.